Головна Новини Суспільство неймовірно У США пес цілу годину кружляв на автомобілі до приїзду поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У США пес цілу годину кружляв на автомобілі до приїзду поліції

Машина їздила по колу близько години, поки не прибули пожежники та поліції, які змогли відчинити двері за допомогою кодового замка водійських дверей

23 листопада 2019, 19:30 comments2746
Поділіться публікацією:
У США пес цілу годину кружляв на автомобілі до приїзду поліції

В американському штаті Флорида лабрадор на імʼя Макс протягом години самостійно крутився на машині заднім ходом. Про це повідомляє поліція Сент-Луїса у Facebook.

Повідомляється, що у четвер, 21 листопада, чоловік помилково заїхав у незнайомий район і вийшов з машини, щоб спитати дорогу. Виходячи, він випадково зачинив двері авто. Тим часом його домашній улюбленець випадково зачепив важіль передач, і машина поїхала. Це могло б призвести до трагедії, якби кермо не було сильно вивернуто ліворуч.

Машина їздила по колу близько години, поки не прибули пожежники та поліції, які змогли відчинити двері за допомогою кодового замка водійських дверей. У наслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала одна поштова скринька розташованого біля дороги будинку і трохи подряпалася машина. Пес Макс, як і його господар, — у порядку, повідомили правоохоронці.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Ізраїлі вивели породу лисих курей. Ідея створити лисих курей – це не забаганка науковців, а продиктована погодними умовами необхідність. В Ізраїлі, йдеться в повідомленні, дуже складно і важко утримувати звичайних курей з пір'ям – щорічно місцеві фермерські господарства втрачали близько 10 тисяч курей. Всьому виною висока температура, яка влітку досягає максимальних показників, і птахи просто гинуть. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!