Головна Новини Суспільство неймовірно Різдвяна історія: у Німеччині господарю повернули рюкзак з 16 тисячами євро і подарунками
commentss НОВИНИ Всі новини

Різдвяна історія: у Німеччині господарю повернули рюкзак з 16 тисячами євро і подарунками

Чесний німець заявив, що не міг вчинити інакше, тим більше у свято

26 грудня 2019, 16:20 comments1808
Поділіться публікацією:
Різдвяна історія: у Німеччині господарю повернули рюкзак з 16 тисячами євро і подарунками

У Німеччині на Різдво сталася неймовірна історія. 63-річному жителю містечка Крефельд повернули рюкзак, в якому виявилося 16 000 євро (понад 412 000 грн – ред).

Згідно з даними місцевої поліції, вчора близько опівночі 51-річний чоловік підняв з тротуару рюкзак. Вирішивши відшукати всередині щось, що вказало б на власника сумки, чоловік відкрив знахідку. Крім декількох різдвяних подарунків, в рюкзаку лежали 16 000 євро готівкою. Чесний німець тут же відніс знайдене в поліцію і відмовився від подяки: за місцевими законами, йому належало 490 євро. Чоловік заявив, що не міг вчинити інакше, тим більше в Різдво. Правоохоронці оперативно відшукали власника дорогоцінного рюкзака, яким виявився 63-річний чоловік.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Німеччині подружня пара встановила у себе вдома рекордну кількість новорічних ялинок. Сюзанна і Томас Єромін прикрасили гірляндами 350 святкових дерев, тим самим встановивши світовий рекорд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!