Головна Новини Суспільство неймовірно Дворічна дівчинка врятувала від смерті матір за допомогою Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Дворічна дівчинка врятувала від смерті матір за допомогою Facebook

Дворічна дитина здогадалась покликати на допомогу через соціальну мережу

17 лютого 2020, 09:09 comments3118
Поділіться публікацією:
Дворічна дівчинка врятувала від смерті матір за допомогою Facebook

У місті Пул, графство Дорсет, дворічна дівчина врятувала мати від смерті завдяки кмітливості та швидкій реакції, пише Daily Mirror.

Софія Мизен тут же прийшла на допомогу, коли у її 28-річної матері Саманти стався напад. Дівчинка взяла смартфон матері і розблокувала його, приклавши до сенсорного екрану палець матусі. Потім Софія відкрила месенджер Facebook і зробила відеодзвінок бабусі Деббі Бейкер. Вона показала на екрані мати, яка лежала на підлозі кухні.

Бейкер викликала швидку допомогу. Разом з чотирирічним братом Ітаном Софія дочекалася бригади парамедиків, яка доставила в Саманту лікарню. З'ясувалося, що британка страждала від кишкової інфекції. Вона пройшла лікування і повністю відновилася.

"Я швидше очікувала допомоги від Ітана, тому що я розповідала йому, як поводитися в надзвичайних ситуаціях. Я і подумати не могла, що Софія запам'ятовувала все, чому я вчила її брата", — зазначила Саманта.

Як повідомляло видання "Коментарі", соціальна мережа Facebook буде видаляти зображення, на яких люди самі себе калічать. Компанія пішла на такий крок після критики своїх правил модерації шкідливого контента.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!