Названа країна, де живуть найпотворніші чоловіки

Стало відомо, в якій країні найнекрасивіші чоловіки

Користувачі сайту знайомств BeautifulPeople назвали найбільш потворних чоловіків у світі. Ними стали ірландці, пише Mirror.

Для реєстрації на сайті BeautifulPeople необхідно викласти свої фотознімки. Зовнішність нового користувача будуть оцінювати "старички" інтернет-платформи протилежної статі. І якщо новенький їм сподобається, то йому прийде дозвіл стати учасником популярного сайту знайомств.

Найчастіше новим користувачам відмовляють через те, що вони мають зайву вагу або ж вони надто худі, у них погана шкіра, великий ніс, через велику кількість волосся на тілі або, навпаки, волосся у користувача рідке.

Зазначається, що тільки 6% одиноких ірландських чоловіків успішно пройшли голосування і змогли "пробитися" на сайт. Цей показник - найгірший серед усіх національностей. Тобто, згідно з рейтингом BeautifulPeople, ірландці виявилися найбільш потворними чоловіками на планеті.

Як повідомляло видання "Коментарі", за версією вчених із США, головний фактор, що визначає ступінь привабливості зовнішності людини криється в антиоксидантах і окисному стресі. Зокрема, біологами була встановлена чітка кореляції щодо чоловічої привабливості: чим нижче рівень маркерів окисного стресу в організм у чоловіка, тим симметричнеенего риси обличчя, - тим більше він подобається жінкам.