Головна Новини Суспільство медицина У лікарнях і поліклініках України хочуть облаштувати кафе замість їдалень
commentss НОВИНИ Всі новини

У лікарнях і поліклініках України хочуть облаштувати кафе замість їдалень

У міністерстві регіонального розвитку хочуть внести правки в норми будівництва держустанов

29 серпня 2019, 14:50 comments2916
Поділіться публікацією:
У лікарнях і поліклініках України хочуть облаштувати кафе замість їдалень

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ хоче кардинально змінити норми з будівництва та облаштування низки державних установ. На сьогоднішній день, мова йде про лікарні і поліклініки, в них, замість їдальні, хочуть облаштувати кафе та "ігровий куточок" для дітей. Про це повідомляє видання Hromadske.

"Ми хочемо якомога швидше врегулювати це питання. Наша мета – заснувати абсолютно нову культуру в державних установах. І це стосується не тільки лікарень і поліклінік. Міністерство докладе максимум зусиль, щоб швидше позбутися від цих обшарпаних і пригнічуючих стін, щоб в коридорах і кабінетах було затишно і світло", — повідомляє заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

За словами чиновника, в даний час, питання, що стосується облаштування лікарень і поліклінік, практично неможливо врегулювати. Єдиний вихід – це внесення змін у норми з будівництва держустанов. Лише таким чином, переконаний заступник міністра, можна досягти успіху у даному питанні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікарі і клініки, в тому числі районні багатопрофільні, на місцях не готові до впровадження системи трупної трансплантації, вважає голова громадської організації "Національний рух "За трансплантації" Юрій Андрєєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!