Головна Новини Суспільство медицина Вчені виявили захворювання від куріння вейпинга та електронних сигарет
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені виявили захворювання від куріння вейпинга та електронних сигарет

Сьогодні, 6 вересня, міністерство охорони здоров'я штату Нью-Йорк оголосило про нові результати триваючого розслідування захворювань, пов'язаних з вейпингом, які були зареєстровані по всьому штату

6 вересня 2019, 20:00 comments2834
Поділіться публікацією:
Вчені виявили захворювання від куріння вейпинга та електронних сигарет

У серпні влади випустили консультативний висновок про стан здоров'я, попередження медичних працівників про цієї нової загрози здоров'ю і характеризує симптоми, які їм слід шукати у пацієнтів. Станом на 5 вересня 2019 року в Департамент здоров'я надійшло 34 повідомлення від лікарів штату Нью-Йорк про важкої легеневої недостатності серед пацієнтів у віці від 15 до 46 років. Відомо, що пацієнти вживали канабіс, до того, як захворіли. Плюс всі хворі повідомили про недавньому використанні різних продуктів Vape. Повідомляє видання health.

"Випадки захворювань легенів, пов'язаних з вейпингом, продовжують рости в штаті Нью-Йорк і в країні загалом", — сказав комісар охорони здоров'я доктор Говард Цукер. "Ми закликаємо громадськість бути пильними щодо будь-яких продуктів для вейпинга, які ви або члени вашої родини можуть використовувати, і негайно зв'язуватися зі своїм лікарем, якщо у вас з'являються якісь симптоми".

Результати лабораторних випробувань показали дуже високі рівні ацетату вітаміну Е майже у всіх пробах, що містять канабіс, які були проаналізовані Центром Уодсворта в рамках цього дослідження. Принаймні, один vape-продукт, що містить ацетат вітаміну Е, був пов'язаний з кожним пацієнтом, який представив продукт для тестування. Ацетат вітаміну Е не є схваленої добавкою для продуктів vape, затверджених Програмою медичної марихуани штату Нью-Йорк, і не був виявлений в досліджуваних продуктах на основі нікотину.

Симптоми: кашель, задишка, біль у грудях, нудота, блювання, діарея, втома, гарячка, головний біль, втрата ваги.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що з узбережжя Південної Африки зникли великі білі акули. Дослідники говорять, що це буде мати великий вплив на економіку країни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!