Головна Новини Суспільство медицина Медики пов'язали куріння електронних сигарет і безсоння
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики пов'язали куріння електронних сигарет і безсоння

Безсоння пов'язана з численними проблемами зі здоров'ям, а проблеми зі сном посилює звичку курити сигарети. Хоча статистика показує зниження вживання тютюну, темпи використання електронних сигарет порівняно високі і зростають далі. Завдяки новому дослідженню, стало відомо, що електронні сигарети також можуть провокувати відсутність сну

6 вересня 2019, 21:00 comments3794
Поділіться публікацією:
Медики пов'язали куріння електронних сигарет і безсоння

Новий експеримент, учасниками якого були 1664 студента коледжу, 40,9% які повідомили, що колись в минулому або у даний час використовують електронну сигарету, показав, як погіршується здоров'я у споживачів нагрівальних механізмів. Повідомляє видання onlinelibrary.

Анкети оцінювали демографічну інформацію, стан сну і характер вживання електронних сигарет. Всі заходи були виконані дистанційно за допомогою безпечної онлайн-опитування. Аналіз коваріації використовувався для порівняння стану сну щоденних і не щоденних користувачів електронних сигарет.

Поточні користувачі горючих та електронних сигарет повідомили про значно більшу кількість проблем зі сном, ніж ті, що ніколи не вживали. Користувачі електронних сигарет повідомили також про широке вживання спеціальних ліків та лікування безсоння.  

Ці дані можуть вказувати на необхідність оцінки та просвітництва про роль використання електронних сигарет і їх впливу на здоров'я сну серед людей, які повідомляють про поточне використання електронних сигарет. Майбутні дослідження повинні вивчити ці речі в перспективі.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що з узбережжя Південної Африки зникли великі білі акули. Дослідники говорять, що це буде мати великий вплив на економіку країни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!