Головна Новини Суспільство медицина Вчені провели дискусію на тему лікування олігометастатичного раку передміхурової залози
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені провели дискусію на тему лікування олігометастатичного раку передміхурової залози

Олігометастатичний рак передміхурової залози (OMPC) є гетерогенним хворобливим станом і на даний момент його клінічні наслідки неясні

19 вересня 2019, 20:00 comments2044
Поділіться публікацією:
Вчені провели дискусію на тему лікування олігометастатичного раку передміхурової залози

Голландська міждисциплінарна група експертів з біологічним аспектом, підвела підсумки дискусії на тему лікування і управління OMPC в повсякденній клінічній практиці. Повідомляє видання sciencedirect.

Стало відомо, що дослідження проводилося завдяки модифікованому методу Дельфі, який включав у себе опитування з різними твердженнями і питаннями, за яким послідувала консенсусна зустріч для обговорення отриманих даних. Група складалася з 34 голландських представників урології, медичної та радіаційної онкології, радіології, ядерної медицини та фундаментальних досліджень.

Результати

Група експертів погодилася з тим, що OMPC працює за принципом обмеженого поширення метастазів у гормоно-чутливої обстановці. Вважалося, що така система метастазів включає від трьох до п'яти елементів і максимум два органи впливу.

Висновки

Багатопрофільна група експертів досягла консенсусу щодо того, що OMPC являє собою специфічне захворювання, яке вимагає індивідуального підходу до лікування. Реєстри OMPC і клінічні дослідження повинні бути зосереджені як на біології, так і на клінічних параметрах щодо оптимальних стратегій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені змогли знайти засіб для запобігання раку простати. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!