Головна Новини Суспільство медицина З'ясувалося, що кров може змінити колір від певних препаратів
commentss НОВИНИ Всі новини

З'ясувалося, що кров може змінити колір від певних препаратів

Виявилося, що від великої кількості знеболюючого венозна кров синіє

19 вересня 2019, 23:55 comments4779
Поділіться публікацією:
З'ясувалося, що кров може змінити колір від певних препаратів

25-річна жінка увійшла у відділення невідкладної допомоги в Провіденсі, штат Род-Айленд, зі скаргами на загальну слабкість, втому, задишку і незвичайний симптом, який ви не побачите у кожній поліклініці. Повідомляє Медичний журнал Нової Англії.

Д-ра. Отіс Уоррен і Бенджамін Блеквуд написали про цей випадок у дослідженні. Їх пацієнт, як вони писали, виглядав "синюшним", цей клінічний термін позначає синій колір.

Вони приписали її "синюшність" приголомшливого агенту, який використовувала жінка. Він послаблює нервові закінчення в шкірі.

"Вона повідомила, що використовувала велику кількість місцевого бензокаїна напередодні, через зубний боль", — написали два співавтора.

Уоррен, лікар невідкладної медичної допомоги в лікарні Міріам в Провіденсі, сказав виданню, що він колись бачив одного "синього" пацієнта, коли закінчував свою резидентуру. Це застрягло у нього в голові, тому він відразу зміг визначити стан жінки.

"Це один з тих рідкісних випадків, про які нам розповідають вчасно навчання. Ви вчитеся, проходьте тести, але рідко коли бачите подібне," сказав він.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені змогли знайти засіб для запобігання раку простати. Читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!