Головна Новини Суспільство медицина «Погляд у майбутнє»: чим закінчилася акція для пенсіонерів від команди Геннадія Гуфмана
commentss НОВИНИ Всі новини

«Погляд у майбутнє»: чим закінчилася акція для пенсіонерів від команди Геннадія Гуфмана

Не вщухає ажіотаж навколо благодійної акції «Погляд у майбутнє». Сьогодні, в четвертий і останній день акції, відразу в п'яти лікарнях Дніпра пройшли обстеження у офтальмологів і отримали окуляри близько 1,5 тисячі пенсіонерів

4 жовтня 2019, 17:32 comments2280
Поділіться публікацією:








«Погляд у майбутнє»: чим закінчилася акція для пенсіонерів від команди Геннадія Гуфмана

Усього, за попередніми підрахунками організаторів акція охопила понад 5 тисяч людей похилого віку.

Більше трьох тисяч людей зареєструвалися заздалегідь, згідно з умовами акції, ще майже дві тисячі пенсіонерів дізналися про неї і вже приєдналися під час її проведення, повідомили в міській організації партії "Опозиційна платформа – За життя", яка і виступила організатором заходу.

picture

"П'ять днів після анонсування йшла реєстрація. Зареєструвалася велика кількість людей. Але вийшло так, що багато людей приєдналися вже в ході акції. Ми не могли їм відмовити, і продовжували реєстрацію нових учасників вже на місцях, в лікарнях, і за телефонами під час акції. Комусь сказала сусідка, що отримала окуляри. Комусь зателефонували родичі, хтось прочитав новини.... Люди розуміють, що це не обман, а можливість подбати про своє здоров'я і нічого не треба взамін... Це просто наша добра справа для старшого покоління", — говорить ініціатор акції Геннадій Гуфман. Саме він забезпечив всі матеріальні ресурси для цього заходу. 

picture

Геннадій Гуфман відзначає високу активність своєї команди, яка підключилася до організаційних процесів цього масштабного міського проекту. 

"В організації акції для пенсіонерів брала участь велика команда – і депутати міськради із фракції "За життя", керівники районних парторганізацій, прихильники партії і наші активісти, для яких цей проект став не обов'язком, а справою, яку нам всім приємно зробити для людей, яким потрібна допомога", -зазначив Геннадій Гуфман і підкреслив, що в кожній лікарні були представники партії та члени оргкомітету, які допомагали вирішувати всі питання на місцях.

pictureГеннадій Гуфман повідомив, що незважаючи на те, що основний етап акції вже завершився, координатори продовжують роботу, систематизують інформацію про учасників і всі, кого зареєстрували вже під час акції, отримають повідомлення від оргкомітету. "З вами обов'язково зв'яжуться, на це нам може знадобитися кілька днів, не переймайтеся", — звернувся до пенсіонерів Геннадій Гуфман. 

picture

Коментуючи підсумки акції, він також підкреслив, що це не перша і не остання соціальна акція від команди партії "ОП-За життя" і звернувся до більш молодого покоління з проханням допомогти літнім родичам і сусідам своєчасно дізнаватися про такі ініціативи. 

"Звертаюся до більш молодого покоління – слідкуйте будь-ласка за нашими акціями та допоможіть літнім людям не пропустити корисні і цікаві для них ініціативи", — зазначив Геннадій Гуфман.

picture

Зокрема, анонси ініціатив команди Гуфмана можна знайти в мережі Фейсбук на сторінках міської парторганізації та Програми Геннадія Гуфмана "Соціальна реконструкція".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!