Головна Новини Суспільство медицина На Україну обрушиться потужна магнітна буря
commentss НОВИНИ Всі новини

На Україну обрушиться потужна магнітна буря

Магнітна буря – причина зміни настрою, конфліктів і проблем зі здоров'ям

19 листопада 2019, 23:09 comments3438
Поділіться публікацією:
На Україну обрушиться потужна магнітна буря

У найближчі дні очікується найсильніша магнітна буря в листопаді. Геомагнітні коливання почнуть наростати з завтрашнього дня, 20 листопада. При цьому у четвер, 21 листопада, магнітна буря буде триматися на рівні G1.

Повідомляється, що після 21 листопада вплив Сонця почне зменшуватися, і вже 23 листопада геомагнітна обстановка буде на нормальному рівні. Особливо уважними потрібно бути людям, у яких підвищена метеозалежність і проблеми з серцево-судинною системою.

Під час магнітних коливань може розболітися голова навіть у абсолютно здорової людини. Крім того, може з'явиться втома, нездужання, а також не рідко буває погіршення настрою.

Але є також є люди, які сильно сприйнятливі до магнітних бурь, і вони можуть відчувати на собі навіть незначні сплески Сонця. У таких людей можуть загостритися хронічні захворювання, підвищитися тиск і з'явитися занепокоєння і страхи. Щоб уберегтися від негативного впливу магнітних бур, фахівці радять не навантажувати свій організм сильною фізичною роботою. Замість цього краще більше відпочивати і намагатися уникати стресових ситуацій, а також правильно харчуватися.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", як швидко відновити свої нервові клітини. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!