Головна Новини Суспільство медицина В Україні помер чоловік від ускладнень грипу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні помер чоловік від ускладнень грипу

Убезпечити себе від грипу допоможуть елементарні поради

3 січня 2020, 21:26 comments1554
Поділіться публікацією:
В Україні помер чоловік від ускладнень грипу

Від ускладнень грипу типу А в Україні помер чоловік. Про це йдеться в повідомленні Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України в Facebook.

Зазначається, що чоловік захворів 20 грудня, тип вірусу був встановлений лабораторно. Але лікарі не змогли йому допомогти і 31 грудня він помер.

З початку епідеміологічного сезону Україні госпіталізовано 53 527 чоловік, 79% з яких становлять діти. У той же час, з початку жовтня 2019 року в нашій країні проти грипу вакцинували понад 200 тис. осіб.

Раніше "Коментарі" писали про те, що збільшує ризик захворювання грипом і застудою. Зокрема, захворіти можна банально через немиті руки. Коли ми приходимо додому і не поспішаємо вимити руки, то сприяємо тому, щоб підчепити вірус. Також може допомогти підчепити ГРВІ брудний одяг. Вірус при попаданні на тканину, може зберігати свою активність на її поверхні протягом двох днів. Одним з найбільш ефективних способів уникнути зараження застудою або грипом є вакцинація, але багато її ігнорують, тим самим сприяючи тому, щоб підхопити недуг. Особливо це стосується маленьких дітей.

У групі ризику знаходяться люди, які ігнорують правила здорового харчування, сну та фізичної активності. Якщо нехтувати здавалося банальними правилами, ми підвищуємо шанси захворіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!