Головна Новини Суспільство медицина ВООЗ скликає екстрену нараду через новий вірус у Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ скликає екстрену нараду через новий вірус у Китаї

Новий вірус у Китаї викликав занепокоєння на рівні ВООЗ

20 січня 2020, 22:49 comments1696
Поділіться публікацією:
ВООЗ скликає екстрену нараду через новий вірус у Китаї

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус скликає надзвичайний комітет через новий короновірус (2019-nCoV). Про це повідомляється на офіційній сторінці ВООЗ в Facebook.

Засідання комітету відбудеться в середу, 22 січня. Його метою є з'ясування, чи є спалах надзвичайною ситуацією в області громадської охорони здоров'я міжнародного масштабу, а також які рекомендації слід винести для боротьби з вірусом.

Раніше "Коментарі" писали, що в Китаї з початку січня 2020 року стрімко збільшується кількість заражених коронавірусом – новим виглядом смертельної пневмонії. Вірус активно поширюється по країні. Випадки захворювання зафіксовані також у Південній Кореї, Таїланді, Японії.

Варто відзначити, що за останні два дні новим недослідженим вірусом заразилися 139 осіб, а загальна кількість хворих – понад 200. Захворювання призвело до смерті вже трьох людей. Повідомляється, що вірус, що з'явився в Ухані, поширився і в інші міста. Більш того, зараження інфекцією виявили також у жителів Таїланду, Японії і Південної Кореї. Експерти встановили, що інфекція є штамом коронавіруса, але подробиці про новий вигляд смертельної пневмонії невідомі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!