Головна Новини Суспільство медицина В Україну надійшли тести для виявлення коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну надійшли тести для виявлення коронавірусу

МОЗ планує закупівлі тест-систем для виявлення коронавірусу за кошти держбюджету

5 лютого 2020, 18:29 comments2200
Поділіться публікацією:
В Україну надійшли тести для виявлення коронавірусу

Сьогодні, 5 лютого, в Україну надійшли тест-системи, які дозволять виявити новий коронавірус 2019-NCOV. Про це повідомляє прес-служба Центру громадського здоров'я.

"Реагенти у складі тест-системи дозволять проводити лабораторну діагностику нового коронавірусу на сучасному рівні. Набори розроблені в Німеччині з максимально можливим профілем виявлення для достовірного визначення зазначеного виду коронавірусу", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Всесвітня організація охорони здоров'я має направити в Україну додаткові реагенти. Також плануються закупівлі за рахунок державного бюджету.

"Діагностика буде здійснюватися виключно у випадках, що відповідають епідеміологічному  і клінічному визначенню хвороби, що зазначено в рекомендаціях ВООЗ", — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, станом на 5 лютого зафіксовано 24 324 випадки захворювання коронавірусом 2019-nCov. З підозрою на інфекцію госпіталізовано ще понад 23 тис. осіб. Кількість померлих досягла 490 осіб. Одужали від коронавіруса 680 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!