Головна Новини Суспільство медицина Нардеп-«слуга» Василевська назвала коронавірус маркетинговим ходом, але масками запаслася
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп-«слуга» Василевська назвала коронавірус маркетинговим ходом, але масками запаслася

Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що українські лікарні не забезпечені засобами захисту

13 лютого 2020, 19:03 comments1755
Поділіться публікацією:








Нардеп-«слуга» Василевська назвала коронавірус маркетинговим ходом, але масками запаслася

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк переконана, що коронавірус є не захворюванням, а маркетинговим ходом китайської влади з метою продати більше медичних масок. Про це вона заявила в одному з телеефірів.

"У нашій фракції депутати розділилися на два табори: одні вважають, що коронавірус — це дійсно загроза, а інші — що це маркетинговий хід, щоб продати більше масок. Я належу до другої категорії, вважаю, що це маркетинговий хід, але про всяк випадок запаслася респіраторами, купила 10 штук по 150 грн, щоб було", — сказала нардеп.

У той же час, за її словами, українська влада сподівається, що "пронесе" і не робить жодних дій для захисту громадян на випадок, якщо це дійсно захворювання. Зокрема, українські лікарні не забезпечені засобами захисту.

"Я була на засіданні Кабміну, там жодного обговорення про загрозу коронавірусу немає, тому з одного боку це, звичайно, заспокоює, а з іншого боку прочитала інтерв'ю Скалецької про те, що українські лікарні самі мають забезпечити себе засобами захисту для себе і для можливих пацієнтів у разі поширення, не дай бог, коронавірусу в Україні", — зазначила Василевська-Смаглюк.

Зазначимо, станом на 13 лютого зафіксовано 60 470 випадків захворювання коронавірусом. Кількість загиблих зросла до 1370 осіб.

В Україні випадків захворювання коронавірусом не зафіксовано. Однак двоє українців заразилися коронавірусом на круїзному лайнері Diamond Princess. Судно перебуває на карантині біля берегів Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!