Головна Новини Суспільство медицина У Росії 13 українців зняли з поїзда «Київ-Москва» на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 13 українців зняли з поїзда «Київ-Москва» на карантин

Всього на карантин зняли понад 20 людей

21 лютого 2020, 15:41 comments3518
Поділіться публікацією:
У Росії 13 українців зняли з поїзда «Київ-Москва» на карантин

В Брянську (Росія) з поїзда "Київ-Москва" зняли 21 людину для проходження карантину. Про це повідомив представник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає "Укрінформ".

"Від російської сторони наразі відомо, що громадянка КНР повертатись на територію України не буде у зв'язку з тим, що вона розміщена та перебуває в одному з медзакладів. Крім того, за наявною інформацією, вагон з іншими пасажирами, які в ньому перебували, знаходиться в обсервації, проте невідомо, де саме. У вагоні під час контролю, окрім громадянки Китаю, перебувала ще 21 особа, з яких 13 громадян України, в тому числі 2 провідники, а також 6 громадян РФ і по одному громадянину з Узбекистану та Канади", — сказав речник Держприкордонслужби.

За словами Демченка, китаянка прибула до Київа кілька днів тому з Мінська і її здоров'я при проходженні контролю на кордоні було в порядку.

Під час прикордонного контролю в Сумській області українські прикордонники повідомили китаянці, що Росія обмежила пропуск на свою територію громадян Китаю. Однак жінка все одно вирішила їхати до РФ.

Демченко зазначив, що на здоров'я китаянка не скаржилася і хворою також не виглядала.

Представник Держприкордонслужби підкреслив, що в даний час українська влада встановлюють всі деталі ситуації та точне місцезнаходження українців.

Зазначимо, станом на 21 лютого, кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом перевищила 76 тис. осіб. В результаті ускладнення захворювання померли 2247 осіб, а 18424 — одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!