Головна Новини Суспільство медицина З коронавірусного карантину в Севастополі втекла жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

З коронавірусного карантину в Севастополі втекла жінка

Жінку, що втекла з коронавірусного карантину в окупованому Севастополі, оголосили в розшук.

2 березня 2020, 08:19 comments2628
Поділіться публікацією:
З коронавірусного карантину в Севастополі втекла жінка

З інфекційної лікарні в окупованому Севастополі втекла жінка, яку закрили на карантин через підозру на коронавірус Covid-19. Про це повідомляє Інтерфакс.

Пацієнтка не стала чекати поки закінчиться двотижневий карантин і крадькома вислизнула від лікарів. За час, який вона провела під наглядом медиків, ті не встигли ні підтвердити у неї коронавірус нового типу, ні спростувати цей діагноз, ні встановити який-небудь інший. На той момент, коли жінка втекла з карантину з інфекційної лікарні, лікарі ще не провели всі необхідні дослідження, в тому числі і лабораторні.

Лікарі звернулися до суду, і той дозволив оголосити втікачку в розшук, — підтвердила Наталія Пеньковська, керівник підконтрольного окупантам регіонального управління Росспоживнагляду. Поки знайти жінку не вдається.

На даний момент жодного офіційно підтвердженого випадку захворювання на новий тип коронавіруса ні в окупованому Криму, ні на материковій Україні немає. Станом на ранок понеділка в світі інфекцію підхопили 89073 людини. 3044 померли, 44463 одужали.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Харкові китайський студент вийшов на одиночний пікет через "коронавірусну дискримінацію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!