Головна Новини Суспільство медицина У Китаї літак ЗСУ завантажують тестами на коронавірус і масками для українців (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї літак ЗСУ завантажують тестами на коронавірус і масками для українців (фото, відео)

В Офісі президента показали, як в Китаї завантажують літак ЗСУ тестами, масками, апаратами ШВЛ для українців

21 березня 2020, 21:50 comments4504
Поділіться публікацією:
У Китаї літак ЗСУ завантажують тестами на коронавірус і масками для українців (фото, відео)

З Китаю до України прилетить цілий літак з необхідними речами у ситуації коронавірусної пандемії. Сьогодні там завантажують маски, експрес-тести та інше у літак ЗСУ. Фотографії та відео опублікував на своїй сторінці у Facebook заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Так, вже завтра ввечері до Києва прибуде рейсом з Китаю літак українських Збройних сил. Він привезе лабораторні експрес-тести на коронавірус, медичні маски, дезінфектори, апарати ШВЛ й інше. За словами Тимошенка, це тільки перша партія. А наступна через декілька днів так само полетить з Китаю нашим бортом.

Нагадаємо, сьогодні в Китай вилетів військовий вантажний літак ІЛ 76, який забере допомогу в боротьбі з коронавірусом. Вже завтра в Україну прибуде велика партія медичних масок, експрес-тести і апарати для вентиляції легень. За словами депутата від "Слуги народу" Андрія Мотовиловця, який буде супроводжувати рейс, допомога прибуде з міста Гуанчжоу. Цей політ буде першим, але на наступному тижні український літак відправитися за медобладнанням знову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!