Головна Новини Суспільство медицина ICU закупила тести на коронавірус і реанімаційне обладнання в опорні лікарні Києва, - Стеценко
commentss НОВИНИ Всі новини

ICU закупила тести на коронавірус і реанімаційне обладнання в опорні лікарні Києва, - Стеценко

За словами співзасновника групи ICU Костянтина Стеценко, компанія прагне забезпечити українців доступом до максимальній кількості високоточних тестів на коронавірус, а лікарів - захистити від зараження

27 березня 2020, 15:45 comments1689
Поділіться публікацією:
ICU закупила тести на коронавірус і реанімаційне обладнання в опорні лікарні Києва, - Стеценко

Група ICU підтримала ключові медзаклади Києва, які знаходяться на передовій боротьби з коронавірусом, оскільки комплектація і можливості лікарень поки ще далекі від необхідних у разі пікових навантажень. Як розповів співзасновник ICU Костянтин Стеценко, група профінансувала постачання реанімаційного обладнання, витратних матеріалів для реанімацій і єдино точних тестів для діагностики коронавіруса в опорні лікарні Києва для дорослого населення, а також в перинатальний центр для вагітних.

"Зараз надзвичайно важливо забезпечити наших громадян доступом до максимальної кількості високоточних тестів в лікарнях, лікарів — захистити від зараження, допомогти їм впоратися з піковими навантаженнями. І не забувати закликати своїх співробітників і всіх знайомих дотримуватися карантину і берегти себе", — говорить Костянтин Стеценко.

Для Олександрівської міської клінічної лікарні, що приймає основний потік пацієнтів з підозрою на COVID-19, ICU придбала 200 додаткових тестів методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР тести). Це єдині точні тести для визначення коронавіруса.

Для міської лікарні №4 — однієї з трьох опорних київських лікарень, повністю перепрофільованих під лікування дорослих пацієнтів з COVID-19, ICU забезпечила 4750 одиниць реанімаційних витратних матеріалів: вірусобактеріальних фільтрів, дихальних контурів, ендотрахеальних трубок, кисневих масок і дренажних мішків.

picture

Київський перинатальний центр, що приймає вагітних і молодих матусь з вірусними інфекціями, отримав три реанімаційних монітора all-in-one, які дозволяють стежити за всіма життєвими показниками пацієнтів у критичних станах.

picture

"Важлива будь-яка підтримка, незалежно від суми. Ми закликаємо бізнес бути соціально відповідальним як ніколи, допомагати медикам і населенню впоратися з цією бідою, щоб повернути життя країни в нормальне, здорове русло з мінімальними втратами", — підкреслює співзасновник групи Макар Пасенюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!