Головна Новини Суспільство релігія Церква онлайн: у ПЦУ анонсували додаток для смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Церква онлайн: у ПЦУ анонсували додаток для смартфонів

У додатку ПЦУ «Моя церква» можна буде знайти актуальну інформацію про календар і роботу храмів

7 січня 2020, 21:30 comments1700
Поділіться публікацією:
Церква онлайн: у ПЦУ анонсували додаток для смартфонів

Православна церква України (ПЦУ) вирішила запустити мобільний додаток "Моя церква". Про це повідомив архієпископ Євстратій, речник Київської митрополії ПЦУ, в ефірі "Громадське радіо".

Поки що додаток на етапі розробки, відомо лише, що встановлювати його можна буде на пристроях з операційними системами IOS і Android. Як розповів архієпископ Євстратій, додаток буде називатися "Моя церква". За допомогою нього можна буде знайти різну актуальну інформацію, яка може зацікавити вірян. Наприклад, відомості про календар, найближчу парафію, храми ПЦУ. В додатку можна буде ознайомитися і з іншими темами, пов'язаними з церковним життям. За словами архієпископа, зараз багато питань можна вирішити за допомогою сучасних комунікаційних засобів.

Відзначимо, що зараз ПЦУ активно комунікує в соціальних мережах. Приміром, на офіційній сторінці організації у Facebook регулярно публікуються пости.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Епіфаній розповів про календарну реформу і про те, коли в Україні перенесуть дату святкування Різдва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!