Головна Новини Суспільство релігія Великодня в Україні не буде: Кабмін заборонив походи до церкви
commentss НОВИНИ Всі новини

Великодня в Україні не буде: Кабмін заборонив походи до церкви

Кабмін заборонив влаштовувати масові святкування релігійного характеру в Україні, в тому числі і Великдень

3 квітня 2020, 18:00 comments5212
Поділіться публікацією:
Великодня в Україні не буде: Кабмін заборонив походи до церкви

На сайті уряду з'явилась постанова, якою Кабмін забороняє влаштовувати масові святкування релігійного характеру, в тому числі і Великдень.

Згідно з документом, до 24 квітня в нашій країні заборонені будь-які масові заходи. Під них потрапляє і Великдень, який в цьому році католики святкують 12 квітня, а православні — 19-го. Поза заборони — лише заходи, які необхідні для забезпечення роботи влади. Проте всі учасники повинні бути в масках або респіраторах.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України прийняв постанову, яка посилює карантинні обмеження в Україні через поширення коронавірусу. Як повідомив прем'єр Денис Шмигаль, залишиться працювати лише 21 пункт пропуску на державному кордоні. Крім того, вводиться обов'язкова обсервація всіх без виключення осіб, які прибувають в Україну, терміном на 14 днів. Всі ці заходи спрямовані на розрив ланцюжка поширення хвороби в країні.
Крім того, спеціальний режим карантину ввели сьогодні в Чернівецькій області. Це перший регіон в Україні, який йде в самоізоляцію і закривається на в'їзд і виїзд. Про це повідомив в Facebook керівник Чернівецької ОДА Сергій Осачук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!