Головна Новини Суспільство Наука та освіта Медикам вдалося дізнатися, що викликає таємничу хворобу легенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Медикам вдалося дізнатися, що викликає таємничу хворобу легенів

Представники охорони здоров'я США почали спільне загальнонаціональне розслідування з приводу потенційно зіпсованих і шкідливих електронних сигарет після того, як з'явилася інформація про більш ніж сотні випадків захворювання невідомим недугою.

2 вересня 2019, 19:00 comments1967
Поділіться публікацією:
Медикам вдалося дізнатися, що викликає таємничу хворобу легенів

У спільній заяві, опублікованій Центрами з контролю і профілактики захворювань (CDC) та Управлінням по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA), повідомляється, що станом на 27 серпня не менше 215 випадків загадкових захворювань легень з 25 штатів були пов'язані з використанням електронних сигарет. Принаймні один чоловік помер від важкої респіраторної хвороби після використання продукту.

"Минулого тижня ми були глибоко засмучені, дізнавшись про смерть дорослого в Іллінойсі, який був госпіталізований з тяжким респіраторним захворюванням після використання електронних сигарет", — пишуть агентства.

Хоча деякі випадки в кожному з штатів схожі і, мабуть, пов'язані з використанням продуктів таких сигарет, необхідно більше інформації, щоб визначити причину хвороби.

Вчені все ще вивчають наслідки використання куріння електронних механізмів, щоб зрозуміти ризики і можливі вигоди. Попередні дослідження показують, що ароматизатори та інші добавки в рідинах для них можуть посилювати запалення і погіршувати функцію легенів, змінювати ДНК і пригнічувати імунну систему.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що з узбережжя Південної Африки зникли великі білі акули. Дослідники говорять, що це буде мати великий вплив на економіку країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!