Вчені сказали для кого фізичні навантаження будуть максимально корисними

Нове дослідження, порівнюючий переваги фізичних вправ для здорових людей і людей з серцево-судинними захворюваннями, показало, що останні можуть отримати найбільшу користь з фізичної активності

Дослідження показало, що люди з серцево-судинними захворюваннями отримують більше користі від фізичних вправ, ніж здорові люди. Про це пише medicalnewstoday.

Дані показують, що фізична активність може допомогти звичайній людині жити довше, а регулярні вправи допоможуть запобігти хронічні захворювання, включаючи серцево-судинні. Тим не менш, ні в одному вивченні не розглядалося, яку користь вони приносять людям, у яких вже є серцево-судинні захворювання.

Вперше дослідники з Сеульського національного університету в Південній Кореї порівняли вплив активності на ризик смерті у групі здорових учасників і в групі людей з вже існуючими проблемами з серцем.

В результаті, люди з серцево-судинними захворюваннями отримують більше користі від фізичних вправ, ніж здорові, і чим більше вони тренуються, тим краще.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що з узбережжя Південної Африки зникли великі білі акули. Дослідники говорять, що це буде мати великий вплив на економіку країни.