Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені сказали для кого фізичні навантаження будуть максимально корисними
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені сказали для кого фізичні навантаження будуть максимально корисними

Нове дослідження, порівнюючий переваги фізичних вправ для здорових людей і людей з серцево-судинними захворюваннями, показало, що останні можуть отримати найбільшу користь з фізичної активності

6 вересня 2019, 16:35 comments5276
Поділіться публікацією:
Вчені сказали для кого фізичні навантаження будуть максимально корисними

Дослідження показало, що люди з серцево-судинними захворюваннями отримують більше користі від фізичних вправ, ніж здорові люди. Про це пише medicalnewstoday.

Дані показують, що фізична активність може допомогти звичайній людині жити довше, а регулярні вправи допоможуть запобігти хронічні захворювання, включаючи серцево-судинні. Тим не менш, ні в одному вивченні не розглядалося, яку користь вони приносять людям, у яких вже є серцево-судинні захворювання.

Вперше дослідники з Сеульського національного університету в Південній Кореї порівняли вплив активності на ризик смерті у групі здорових учасників і в групі людей з вже існуючими проблемами з серцем.

В результаті, люди з серцево-судинними захворюваннями отримують більше користі від фізичних вправ, ніж здорові, і чим більше вони тренуються, тим краще.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що з узбережжя Південної Африки зникли великі білі акули. Дослідники говорять, що це буде мати великий вплив на економіку країни.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!