Головна Новини Суспільство Наука та освіта Особисті стосунки підлітків не впливають на доросле життя – дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Особисті стосунки підлітків не впливають на доросле життя – дослідження

Попереднє дослідження виявило 4 різних траєкторії особистого життя у підлітків з 6 по 12 клас: низька, зростаюча, середня і часта. Мета цього дослідження полягала в тому, щоб з'ясувати, чи відрізнялися успішні в любовній сфері 10-класники за емоційним, міжособистісних і адаптивним навичкам від інших

6 вересня 2019, 22:05 comments3274
Поділіться публікацією:
Особисті стосунки підлітків не впливають на доросле життя – дослідження

Вибірка для аналізу складалася з 594 підлітків. Автори порівняли 4 групи знайомств, використовуючи оцінки вчителів (соціальні навички, лідерство, депресія) і самозвіти учнів (позитивні відносини з друзями, вдома і в школі; депресія, суїцидальні думки). Для порівняння балів вони використовували критерій хі-квадрат і дисперсійний аналіз. Пише видання onlinelibrary.  

Учні з групи з поганим рівнем соціального освіти мали б значно більш високі оцінки соціальних навичок та лідерства, а також самі низькі оцінки депресії порівняно з іншими групами.

Підлітки, які не перебували у романтичних відносинах, володіли гарними соціальними навичками і низьким рівнем депресії, вони жили краще однолітків, які зустрічалися. Ці результати спростовують думку про те, що особи, які не відвідували побачення, соціально не адоптированы. Заходи по укріпленню здоров'я в школах повинні включати відмову від побачень як один з варіантів здорового розвитку, вважають вчені.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що з узбережжя Південної Африки зникли великі білі акули. Дослідники говорять, що це буде мати великий вплив на економіку країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!