Головна Новини Суспільство Наука та освіта Рідина для полоскання рота може вплинути на користь фізичних навантажень
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідина для полоскання рота може вплинути на користь фізичних навантажень

Нове дослідження показує, що антибактеріальна рідина для полоскання рота може згубно вплинути на ваш організм. А також, змінити вплив фізичних навантажень

9 вересня 2019, 16:00 comments4534
Поділіться публікацією:
Рідина для полоскання рота може вплинути на користь фізичних навантажень

Антибактеріальна рідина для полоскання може допомогти гігієні порожнини рота, але нові дослідження показують, що вона обмежує переваги спеціальних вправ, які призначені для відновлення серцево-судинної системі Повідомляє видання medicalnewstoday.

Бактерії в наших ротах грають ключову роль в нашому здоров'ї. Наприклад, аналіз мікробів порожнини рота, проведений десятками вчених, виявив зв'язок між бактеріями, які можуть викликати захворювання ясен і підвищений ризик розвитку раку стравоходу.

Інші дослідження знайшли механізм, з допомогою якого бактерії рота прискорюють ріст колоректальних пухлин, і показали, як вони можуть погіршити здоров'я дихальних шляхів. Нарешті, деякі автори пов'язують захворювання ясен з більш високим ризиком розвитку деменції.

Нові дослідження показують ще один цікавий факт, виявилося, що такі бактерії допомагають нам отримувати користь від вправ для профілактики серцево-судинних захворювань, а рідина, яка їх знищує, шкодить їх дії.

Рауль Бескос, викладач дієтології і фізіології в Університеті Плімута, Великобританія, є провідним автором нового дослідження, яке показує, як бактерії рота опосередковують ефекти зниження тиску при фізичному навантаженні та використання антибактеріальної рідини для полоскання рота заважає цей процес.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що з узбережжя Південної Африки зникли великі білі акули. Дослідники говорять, що це буде мати великий вплив на економіку країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!