Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вчені проаналізували новий метод кинути палити
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені проаналізували новий метод кинути палити

Кинути курити важко, і спроби будуть менш успішними без лікування. Але насправді все залежить від мотивації і готовності людини йти до своєї мети, стверджує група експертів

9 вересня 2019, 21:05 comments3296
Поділіться публікацією:
Вчені проаналізували новий метод кинути палити

На даний момент людство придумало тисячі способів і методик кинути шкідливу звичку. Найуспішнішою з них раніше вважали нікотин-замісну терапію (НЗТ) та тренінг з припинення куріння за телефоном. Повідомляє technology.org.

Недавно на слуху з'явився новий метод під назвою "проактивний охоплення". Щоб дізнатися більше про вартість проактивного охоплення, дослідники з Університету Міннесоти проаналізували клінічне дослідження "Пропозиція проактивного лікування" (OPT-IN), яке проводилося з курцями, які мають державне медичне страхування (наприклад, Medicaid) в Міннесоті. В аналізі використовувалася демографічна перспектива, щоб допомогти державним програмам Medicaid прийняти рішення про високу вартість інвестицій в суспільна охорона здоров'я.

Дослідження виявило, що через рік після запуску програми показник припинення куріння серед населення склав 16,5%.

програма OPT-IN коштує в середньому на 84 дол. США на учасника більше, ніж звичайне обслуговування.

"Узяті разом з попередніми дослідженнями, програми по профілактичному припинення вживання тютюну на рівні населення оцінюються як високоефективні в довгостроковій перспективі", — сказав головний дослідник Стівен Фу, доктор медичних наук, професор Медичної школи в кампусі міст-побратимів і член Масонського онкологічного центру.

Державним програмам Medicaid і систем охорони здоров'я слід розглянути можливість реалізації програм попереджуючої аутріч-роботи, це є цінною інвестицією, для розширення участі в заснованому на фактичних даних лікуванні припинення куріння і поліпшення результатів щодо здоров'я населення.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що вперше в світі, вченим вдалося відновити рогівку з допомогою технологій. Детальніше читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!