Експерти створили додаток, яке вбереже жінок від "агресивного флірту"

Всім жінкам знайома ситуація "агресивного флірту", коли твої особисті повідомлення в соціальних мережах просто завалені фотографіями чоловічих геніталій. Насправді, видовище не дуже приємне, але нічого з цим не зробити. Хоча новий винахід з Сіетла може перешкодити бачити неприйнятні картинки

BBC повідомляє, що від непристойних знімків жінок зможе захистити нова програма, що розпізнає, так звані, дикпики ( з англ. фото членів) і може їх миттєво видалити.

Розробник цієї програми, Кеслі Брессер, заявила, що сама не раз стикалася з подібним і вирішила, що просто зобов'язана придумати щось, щоб уникнути таких незручностей. Зараз алгоритм тільки тестують в Твіттері, але повідомляється, що скоро версія "помічника" з'явиться і в інших соц мережах.

Щоб довести ефективність роботи механізму, автори створили новий твіттер-аккаунт @showMeYourD ("покажи мені свій") і попросили чоловіків "надсилати оголені фотографії заради науки".

По результату, були розпізнані майже всі причинні органи, крім тих, що були чимось прикриті або присипані блискітками, а були й такі.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що вперше в світі, вченим вдалося відновити рогівку з допомогою технологій. Детальніше читайте за посиланням.