Головна Новини Суспільство Наука та освіта Експерти створили додаток, яке вбереже жінок від "агресивного флірту"
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти створили додаток, яке вбереже жінок від "агресивного флірту"

Всім жінкам знайома ситуація "агресивного флірту", коли твої особисті повідомлення в соціальних мережах просто завалені фотографіями чоловічих геніталій. Насправді, видовище не дуже приємне, але нічого з цим не зробити. Хоча новий винахід з Сіетла може перешкодити бачити неприйнятні картинки

10 вересня 2019, 23:40 comments1988
Поділіться публікацією:
Експерти створили додаток, яке вбереже жінок від "агресивного флірту"

BBC повідомляє, що від непристойних знімків жінок зможе захистити нова програма, що розпізнає, так звані, дикпики ( з англ. фото членів) і може їх миттєво видалити.

Розробник цієї програми, Кеслі Брессер, заявила, що сама не раз стикалася з подібним і вирішила, що просто зобов'язана придумати щось, щоб уникнути таких незручностей. Зараз алгоритм тільки тестують в Твіттері, але повідомляється, що скоро версія "помічника" з'явиться і в інших соц мережах.

Щоб довести ефективність роботи механізму, автори створили новий твіттер-аккаунт @showMeYourD ("покажи мені свій") і попросили чоловіків "надсилати оголені фотографії заради науки".

По результату, були розпізнані майже всі причинні органи, крім тих, що були чимось прикриті або присипані блискітками, а були й такі.

Нещодавно видання "Коментарі" повідомляло, що вперше в світі, вченим вдалося відновити рогівку з допомогою технологій. Детальніше читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!