Головна Новини Суспільство Наука та освіта Експерти розповіли у чому секрет щасливих відносин
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли у чому секрет щасливих відносин

Виявляється, головний секрет - в темах для суперечок

19 вересня 2019, 22:03 comments2462
Поділіться публікацією:
Експерти розповіли у чому секрет щасливих відносин

Психологи з Університету штату Теннессі в Ноксвіллі досліджували, як довгострокові пари вирішують свої проблеми у відносинах. В цілому, вони виявили, що пари, які були щасливі у шлюбі довше, говорили про меншу кількость серйозних проблем і, як правило, сперечалися рідше. Проте, конфлікт не завжди погана річ, стверджує робота, опублікована в журналі Family Process.

Схоже, що щасливі пари схильні вирішувати конфлікти, які дійсно можуть бути спростовані без криків і воплів.

"Ідеальні половинки, як правило, шукають вирішення конфлікту шляхом розмови", — сказала у своїй заяві провідний професор Емі Рауэр, доцент кафедри вивчення дітей і сім'ї.

Команда використовувала дві окремі вибірки, в яких були понад 100 "щасливих у шлюбі" гетеросексуальних пар. По-перше, вони скористалися анкетою для самозвітів, щоб оцінити, які теми парам не подобаються і з якими вони вже стикалися. Результати показали, що люди знаходили такі теми, як близькість, дозвілля, домашні справи, спілкування і гроші, як найбільш проблемні питання, незважаючи на те, що вони обговорювали їх часто.

Але зауважте, всі ці теми мають рішення до якого можна прийти, а ось дискусії з приводу релігії, духовності і соціальних проблем часто не мають певної відповіді. Тому ці теми для них закриті.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені змогли знайти засіб для запобігання раку простати. Читайте за посиланням.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал щоб не пропустити найважливіші новини!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!