Головна Новини Суспільство Наука та освіта В ООН розповіли, що потрібно зробити людству для відстрочки глобального потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН розповіли, що потрібно зробити людству для відстрочки глобального потепління

Наслідуючи плану ООН, глобальне потепління можна буде відкласти на 20 років, як максимум

23 жовтня 2019, 20:46 comments4003
Поділіться публікацією:
В ООН розповіли, що потрібно зробити людству для відстрочки глобального потепління

Експерти Організацій Об'єднаних Націй вважають, що глобальне потепління можна відстрочити на 20 років. Для цього потрібно 300 мільярдів доларів – вони необхідні для закупівлі і висадки нових дерев, передає видання Bloomberg.

"Вуглекислий газ вважається найшкідливішим для клімату. Лише висадка нових дерев і рослин допоможе на час закрити його в грунті. Таким чином, людство отримає, 20 років, як максимум, на те, щоб створити і адаптуватися до нешкідливих для клімату технологій", — сказано в звіті ООН.

За підрахунками фахівців, людству потрібно інвестувати близько 300 мільярдів доларів для закупівлі та висадження нових дерев по всьому світу. У загальній складності, громадяни повинні відновити 900 мільйонів гектарів землі, які на тлі діяльності людей були спустошені.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Венесуела стала однією з 14 країн, які в 2020-2022 роках будуть у Раді ООН з прав людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!