Головна Новини Суспільство Наука та освіта 270 українських учнів стали лауреатами стипендії Президента
commentss НОВИНИ Всі новини

270 українських учнів стали лауреатами стипендії Президента

Всі лауреати стипендії Президента були нагороджені особисто міністром освіти Ганною Новосад, вони отримали символічні дипломи і грамоти

25 листопада 2019, 19:42 comments2389
Поділіться публікацією:
270 українських учнів стали лауреатами стипендії Президента

Сьогодні, 25 листопада міністр освіти і науки України Ганна Новосад нагородила 270 учнів, які стали лауреатами стипендії Президента. Про це повідомляє прес-служба МОН.

У приміщенні Міністерства освіти і науки України відбулася церемонія нагородження лауреатів стипендії Президента. Серед них виявилися учні з багатьох регіонів країни. Зокрема, на захід було запрошено 270 учнів, з яких 150 осіб – переможці олімпіад з навчальних предметів, 120 – переможці третього етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН. Вони будуть отримувати стипендію Президента протягом всього навчального року. Її розмір, до речі, дорівнює позначці у 2600 гривень.

Всі лауреати стипендії Президента були нагороджені особисто міністром освіти Ганною Новосад, вони отримали дипломи та символічні грамоти.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що опорні і найбільші школи, розташовані в сільській місцевості, отримають 3,5 мільярда гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!