Головна Новини Суспільство Наука та освіта У Міносвіти повідомили, коли студенти отримають стипендію за лютий
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міносвіти повідомили, коли студенти отримають стипендію за лютий

Стало відомо, чому багато студентів не отримали стипендії у лютому

28 лютого 2020, 21:54 comments2849
Поділіться публікацією:
У Міносвіти повідомили, коли студенти отримають стипендію за лютий

Студенти, які отримують стипендії після 17 числа кожного місяця, не отримали виплати у лютому. Свої гроші вони повинні отримати у березні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти України.

У повідомленні говориться, що на сьогоднішній день затверджуються десятки паспортів бюджетних програм на 2020 рік. У їх число потрапили і виплати стипендій. Це пов'язано з тонкощами бюджетного законодавства.

Відзначається, що така ситуація склалася лише з тими навчальними закладами, в яких стипендії виплачують після 17 числа. Студенти інших вузів отримали свої гроші вчасно.

Раніше "Коментарі" писали, що міністр освіти і науки України Ганна Новосад у кінці 2019 року нагородила 270 учнів, які стали лауреатами стипендії Президента. Серед них опинилися учні з багатьох регіонів країни. Зокрема, на захід було запрошено 270 учнів, з яких 150 осіб – переможці олімпіад з навчальних предметів, 120 – переможці третього етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН. Вони будуть отримувати стипендію Президента протягом всього навчального року. Її розмір, до речі, дорівнює позначці у 2600 гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!