Головна Новини Суспільство Наука та освіта Карантин і секс: вчені з'ясували, як ізоляція вплинула на інтимне життя в різних країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин і секс: вчені з'ясували, як ізоляція вплинула на інтимне життя в різних країнах

У Бангладеш, Індії та Непалі деякі кажуть, що під час пандемії їх сексуальне життя стало яскравішим: замість одного разу на тиждень займаються сексом п'ять разів

4 травня 2020, 10:25 comments3537
Поділіться публікацією:
Карантин і секс: вчені з'ясували, як ізоляція вплинула на інтимне життя в різних країнах

Вчені з Китаю, Непалу, Великобританії та Бангладешу провели спільне дослідження про те, як карантин вплинув на інтимне життя чоловіків і жінок в різних країнах. Про це пише Psy Post.

Дослідники працювали в різних точках світу. Тільки китайські вчені змогли опитати 459 осіб від 18 до 45 років: 270 чоловіків та 189 жінок. Цікаво, що кожен четвертий заявив, що під час карантину його лібідо різко знизилося. Тільки 8% жінок заявили, що в ізоляції їх сексуальне життя стало яскравішим. Крім того, 37% опитаних говорять, що займаються сексом рідше, і стільки ж поділилися, що отримують від процесу куди менше задоволення.

Тим часом 120 респондентів з Бангладеш, Індії і Непалу, які перебувають у шлюбі, в карантин відчувають себе приблизно так само. Лише 3,3% опитаних кажуть, що під час пандемії їх сексуальне життя стало яскравішим: мовляв, замість одного разу на тиждень займаються сексом п'ять разів.

Цікаво, що половина всіх опитаних вважають, що ізоляція допомогла їм зміцнити емоційну близькість з другою половинкою.

Нагадаємо, британські вчені провели дослідження і визначили, скільки жінок повністю задоволені своїм партнером в сексуальному плані. Для участі в експерименті запросили близько 2 тисяч пар, їм задавали питання на тему сексу, зокрема, запитували про сексуальні фантазії. Результати дослідження показали, що найбільше пари хочуть урізноманітнити своє інтимне життя з допомогою секс-іграшок (20%), а також нових поз у сексі (24%).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!