Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Міносвіти розробили уроки про COVID-19 для школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Міносвіти розробили уроки про COVID-19 для школярів

У Міносвіти презентували дистанційні уроки з біології про коронавірусну інфекцію COVID-19, які пропонують інтерактивні завдання для усієї родини

5 травня 2020, 17:05 comments2254
Поділіться публікацією:
В Міносвіти розробили уроки про COVID-19 для школярів

Для українських учнів 6-10-х класів розроблено спеціальні уроки про Covid-19, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки України.

Повідомляється, що дистанційні уроки з біології про коронавірусну інфекцію COVID-19 підготовлені Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГО “Смарт освіта” за підтримки МОН. Методичні рекомендації для вчителів та навчальні матеріали для учнів від сьогодні опубліковані на сайті НУШ.

На уроках дітей будуть знайомити зі шляхами передачі інфекції, практичними порадами щодо дій під час пандемії, способами захисту від коронавірусу. Таким чином, матеріали через призму наукових знань мають допомогти учням дізнатися більше про Covid-19, зрозуміти важливість соціальної дистанції та правил особистої гігієни. Зазначається, що інформація для учнів подається відповідно до засвоєного до цього часу матеріалу на уроках біології.

"В умовах пандемії COVID-19, яка охопила світ і Україну зокрема, ці знання є надзвичайно важливими", — заявила т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Додамо, що загалом розроблено 4 версії уроків для учнів 6-8-х та 9-10-х класів. Кожен урок містить методичні рекомендації для вчителя біології, а також навчальні матеріали для учнів – ілюстрації з поясненнями, інтерактивні вправи, тести та навчальне відео. Інтерактивні завдання школярам дозволили виконувати як самостійно, так і разом із батьками.

Раніше "Коментарі" писали, що перша леді анонсувала онлайн-школу для наймолодших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!