Головна Новини Суспільство робота і кар'єра В Україні пройдуть конкурси на посади керівників обласних податкових, - Верланов
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні пройдуть конкурси на посади керівників обласних податкових, - Верланов

Глава Державної податкової служби України Сергій Верланов заявив, що в Україні проведуть конкурси на посади керівників обласних органів ДПС

30 липня 2019, 15:47 comments1330
Поділіться публікацією:
В Україні пройдуть конкурси на посади керівників обласних податкових, - Верланов

За його словами, таке рішення було прийнято у зв'язку зі створенням Державної податкової служби і реорганізації Державної фиксальной служби (ГФС).

До проведення конкурсів, виконувати обов'язки голів обласних податкових будуть заступники керівників територіальних органів Державної фіскальної служби. Зокрема, вони повинні створити окремі юридичні особи податкової служби в своїх областях.

"Ключові критерії відбору керівних кадрів досить чіткі і зрозумілі: бездоганна репутація, компетентність і професіоналізм, непричетність до корупції і відсутність кримінальних проваджень. Саме тому ми подали запити в правоохоронні органи про наявність розслідування, або будь-якого кримінального провадження стосовно кандидатур на керівні посади територіальних органів ДПС", — заявив Верланов.

Також він повідомив, що зараз у Державній податковій службі працює 400 чоловік.

Як повідомляли "Коментарі", українці не доплатили до бюджету понад 20 млрд гривень податків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!