Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Життя в Європі: "Коментарі" представляють спецпроект про українських емігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Життя в Європі: "Коментарі" представляють спецпроект про українських емігрантів

В рамках нового спецпроекту "Життя в Європі" портал "Коментарі" запускає серію матеріалів, головними героями яких стануть українські емігранти, які покинули рідну країну в пошуках кращого життя. У фокусі наших журналістів — безцінні поради, рекомендації та лайфхаки від тих, хто вже відчув на своїй шкурі труднощі переїзду за кордон і може поділитися досвідом з іншими.

6 лютого 2020, 12:10 comments3209
Поділіться публікацією:
Життя в Європі: "Коментарі" представляють спецпроект про українських емігрантів

У пошуках кращого життя українці все активніше покидають рідні міста і направляються за кордон. Одних приваблюють відносно високі європейські зарплати і зрозумілі умови ведення бізнесу, інших — якість освіти, треті прагнуть забезпечити стабільне майбутнє для своїх сімей і вибирають життя в Європі з її надійним законодавством, медобслуговуванням та соцстандартами. Сотні тисяч українців вже переїхали на Захід, освоїлися там і навіть не думають повертатися. Сотні тисяч інших — лише роздумують про переїзд, зважуючи всі "за" і "проти".

Саме для них портал "Коментарі" запускає спецпроект, в рамках якого наші журналісти спробують показати життя в європейських країнах і містах з усіх боків. Ми будемо спілкуватися з українцями, які проживають у Німеччині, Італії, Польщі, Чехії, Португалії, Англії та в інших куточках Європи. Наші земляки розкажуть про свій досвід адаптації, а іноді і виживання, поділяться способами заощадити і заробити побільше, підкажуть, як уникнути тих помилок, які допускали вони і як не розчаруватися в Європі в перші ж тижні після переїзду. Для максимальної об'єктивності, ми будемо висвітлювати не тільки життя в європейських столицях, але і зануримося в глибинки західних країн.

У пілотному випуску нашого спецпроекту — Польща така близька до України географічно і в той же час далека за рівнем життя країна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!