Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Екс-міністр економіки Милованов запропонував виплатити українцям по 5 тис. грн iз-за карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-міністр економіки Милованов запропонував виплатити українцям по 5 тис. грн iз-за карантину

Тимофій Милованов вважає, що держава повинна виплатити хоча б 50% місячної зарплати тим українцям, які втратили роботу через карантин

3 квітня 2020, 23:47 comments3069
Поділіться публікацією:
Екс-міністр економіки Милованов запропонував виплатити українцям по 5 тис. грн iз-за карантину

Колишній міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов запропонував виплатити українцям, які втратили роботу через загальнонаціональний карантин, по 5 тисяч гривень — по 50% від середньої місячної зарплати в країні. Про це повідомили у виданні hromadske.

Милованов вважає, що держава повинна підтримувати економіку і українців за допомогою таких виплат. Таким способом багато країн підтримують свою економіку і витрачають на це по 5-10% ВВП. За його словами, 10% ВВП в Україні дорівнює 400 мільярдам гривень, а розмір підтримки для України повинен бути збільшен в рази.

За розрахунками міністра, на виплату українцям 50% від місячної зарплати (а це в середньому 5 тисяч гривень — на основі середньої зарплати близько 10 тисяч гривень) може піти до 25 мільярдів гривень на місяць. За 4 місяці карантину сума перетвориться на 100 мільярдів гривень — 3,62 мільярда доларів. Гроші на ці витрати Милованов пропонує взяти у Міжнародного валютного фонду.

Як повідомляв портал "Коментарі", Disney оновив графік виходу своїх фільмів на найближчі 2 роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!