Грізманн готовий на все заради Мессі, і "Барселони"

Новачок каталонського клубу поділився враженнями від перших днів перебування в команді

Нападник перебуває в очікуванні початку спільної роботи з Мессі.

"Так, це буде дивно. Я в передчутті того, щоб побачити, як він з дня на день тренується, побачити, як він робить вправи на тренуваннях, які я спробую повторити або зробити по-своєму. Я не можу дочекатися його прибуття. Буду готовий зробити все, що потрібно: для нього, для клубу, для гравців", - наводить слова француза Marca.

Антуан Грізманн любить знаходитися в компанії людей і вважає, що йому це допоможе в адаптації.

"Я — не складна людина. Мені подобається бути поряд з людьми, насолоджуватися їх компанією, і я впевнений, що ми добре порозуміємося".

Крім того, француз поділився першими враженнями від часу у клубі.

"Добре, дійсно добре. Я просто хотів закінчити свою відпустку і прийняти цей новий виклик. У роздягальні мене дуже добре прийняли: гравці, тренерський штаб та лікарі, і на даний момент я насолоджуюся цим, і будемо сподіватися, що я зможу набратися впевненості, щоб говорити, бути собою і отримувати задоволення".

Антуан Грізманн дуже емоційно пережив момент, коли угода була підтверджена.

"Я зателефонував батькові і почав плакати від щастя, тому що був там, все було зроблено. Я був зі своїми друзями, дружиною і дітьми, і це був неймовірний момент"

Гравець збірної Франції готовий до того, що домашній стадіон "Атлетіко" в Мадриді під назвою "Ванда Метрополітан" зустріне його свистом.

"Я знаю, що буде свист. Це частина футболу: вони дійсно любили мене, і коли ти відходиш, це може заподіяти біль. Так було в Реал Сосьедаде: мій перший візит був нелегким, але Реал Сосьєдад і Атлетіко завжди будуть в моєму серці".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", мадридський клуб збирається оскаржувати в суді суму відступних виплачених за Гризманна.