Головна Новини Спорт інші види спорту Зірка НБА поскаржився на нинішній стан справ у лізі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка НБА поскаржився на нинішній стан справ у лізі

Однин з кращих гравців НБА Шакіл О'ніл, який є членом залу слави розповів, що йому не подобається у сучасній лізі

21 липня 2019, 14:50 comments2510
Поділіться публікацією:
Зірка НБА поскаржився на нинішній стан справ у лізі

Член Залу слави НБА Шакіл о'ніл зізнався, що йому не подобається сучасна тенденція НБА, спрямована на об'єднання в команди суперзірок. Беручи участь у програмі Jimmy Kimmel Live!, Шак сказав, що не хотів би грати за одну з команд з Лос-Анджелеса — "Лейкерс" або "Кліпперс".

"Я б не вибрав жодну з цих команд. У мій час гравці хотіли змагатися один з одним, а не об'єднуватися. Я б подивився, хто об'єднався в однієї з команд, і перейшов в іншу. Я б вибрав команду, якій потрібна суперзірка. І я б показав цим хлопцям, як треба обігравати суперкоманди!" — повідомив о'ніл.

Під час міжсезоння зоряний форвард "Торонто Репторс" Кавай Леонард перейшов в "Кліпперс", а склад "Лейкерс" поповнили Ентоні Девіс і Демаркус Казінс.

Зазначимо, що раніше важкий форвард "Лос-Анджелес Лейкерс" Ентоні Девіс в ході прес-конференції, присвяченій його поданням в якості гравця каліфорнійської команди, зізнався, що вважає склад "Лейкерс" найкращим у лізі.

"Мені подобається наш склад. Подобається кожен гравець у нашій команді. Вважаю, що у "Лейкерс" кращий склад в лізі. Моя мета — завоювати з цією командою титул. Що стосується Демаркуса Казинса, мені подобалося виступати з ним в одній команді. Очевидно, що наші дороги розійшлися не так, як би нам хотілося. Тепер у нас є можливість об'єднатися в такій вигідній ситуації", — наводить слова Девіса прес-служба "Лос-Анджелес Лейкерс" на офіційній сторінці команди в "Твіттері"

Нагадаємо, Ентоні Девіс і Демаркус Казінс в минулому виступали у складі "Нью-Орлеан Пеліканса".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!