Головна Новини Спорт футбол "Манчестер Юнайтед" не може купити французького гравця
commentss НОВИНИ Всі новини

"Манчестер Юнайтед" не може купити французького гравця

"МЮ" не може підписати нападника французького "Лілля" Ніколя Пепе

24 липня 2019, 11:05 comments1270
Поділіться публікацією:
"Манчестер Юнайтед" не може купити французького гравця

Французький "Лілль" відповів відмовою "Манчестер Юнайтеду" на їх запит щодо трансферу Ніколя Пепе. Повідомляє Yahoo Sport France.

До недавнього часу саме "червоні дияволи" були фаворитами на гравця, якого "Лілль" оцінює в більш, ніж 70 мільйонів фунтів.

У складі манкуніанців Ніколя може замінити Ромелу Лукаку, якого Оле-Гуннар Солскьяер також використовував на фланзі атаки. У послугах бельгійця зацікавлений "Інтер".

Пепе став кращим гравцем сезону в минулому чемпіонаті Франції. Він забив 22 голи, віддав 11 результативних передач і допоміг "Ліллю" посісти друге місце.

Контракт 24-річного Пепе з "Ліллем" діє ще три роки.

Тим не менш, цього літа форвард все ж повинен покинути "догів", так як про це відкрито заявляв президент клубу Жерар Лопес.

"Догляд Ніколя вже майже відбувся. Він міг піти ще минулого літа. Це правда, що є великі пропозиції з нього, тому я думаю, що він піде", — наводить слова Лопеса Sky Sports.

Крім "МЮ", на гравця також всерйоз претендує "Наполі". За інформацією джерела, саме неаполітанський клуб тепер має реальнейшие шанси на підписання контракту з гравцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!