Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Зіркові гравці НБА Ліллард та Дерозан відмовилися від участі на Чемпіонаті світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіркові гравці НБА Ліллард та Дерозан відмовилися від участі на Чемпіонаті світу

Ще кілька зірок НБА не стануть приймати участі на чемпіонаті світу 2019 року

24 липня 2019, 19:10 comments4777
Поділіться публікацією:
Зіркові гравці НБА Ліллард та Дерозан відмовилися від участі на Чемпіонаті світу

Захисник "Сан-Антоніо Сперс" і збірної США Демар Дерозан відмовився від участі в чемпіонаті світу 2019 року, повідомляє на своїй сторінці в "Твіттері" оглядач Шамс Чарания. Баскетболіст прийняв рішення сконцентруватися на підготовці до чергового сезону НБА.

Дерозан в минулому виступав за збірну США на ЧС-2014 і на Олімпіаді-2016, завойовуючи з нею золоті медалі.

Демар провів перший сезон у складі "Сан-Антоніо Сперс". Раніше він захищав кольори "Торонто Репторс". У цьому регулярному чемпіонаті захисник взяв участь у 77 матчах, набираючи в них 21,2 очки, збираючи 6,0 підбору і здійснюючи 6,2 передачі в середньому.

Розігруючий захисник "Портленд Трэйл Блейзери" Дем'єн Лиллард також прийняв рішення відмовитися від участі в чемпіонаті світу 2019 року, повідомляє на своїй сторінці в "Твіттері" оглядач Кріс Хайнс.

Дем'єн Лиллард — лідер "Портленд Трэйл Блейзери". У минулому регулярному чемпіонаті він взяв участь в 80 матчах, набираючи в них 25,8 очки, збираючи 4,6 підбору і здійснюючи 6,9 передачі в середньому.

Демар і Дем'єн стали далеко не першими зірковими гравцями національної команди США, які відмовилися від участі у першості світу. Раніше таке ж рішення прийняли Ентоні Девіс, Джеймс Харден, Бредлі Біл і Ерік Гордон.

Нагадаємо, що чемпіонат світу в Китаї пройде з 31 серпня по 15 вересня. На стадії першого групового етапу збірна США зіграє з суперниками з Туреччини, Чехії та Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!