Головна Новини Спорт інші види спорту Зірка НБА Кавай Леонард радіє, що буде грати з Полом Джорджем у "Кліпперс"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка НБА Кавай Леонард радіє, що буде грати з Полом Джорджем у "Кліпперс"

Кращий гравець фінальної серії НБА Кавай Леонард висловив захоплення своїм партнером по команді Полом Джорджем

25 липня 2019, 17:50 comments2830
Поділіться публікацією:
Зірка НБА Кавай Леонард радіє, що буде грати з Полом Джорджем у "Кліпперс"

Форвард "Лос-Анджелес Кліпперс" Кавай Леонард високо оцінив рівень гри свого нового одноклубника Пола Джорджа.

"Здається, я вперше буду грати разом з по-справжньому елітним баскетболістом такого рівня. Гравцем мого віку і моєї рівня таланту. Я щасливий!", — цитує Леонарда Complex.

29-річний Пол Джордж попередні два сезони провів у "Оклахома-Сіті Тандер". В середньому за сезон він набрав 28 очок, 8,1 підбору і 4,1 передачі.

А також нападник "Лос-Анджелес Кліпперс" Кавай Леонард висловив подяку вболівальникам колишнього клубу "Торонто Репторс" під час представлення в новій команді.

"Хочу подякувати вболівальникам "Торонто". Я не веду соціальні мережі, так що мені ніде написати про це. Я хочу подякувати весь Торонто, місто, країну. Це був чудовий, неймовірний сезон. Найкращий парад в історії".

Баскетболіст не забув подякувати докторів, персонал, тренерський штаб, організацію і все місто.

"Спасибі лікарям, які допомогли з'явитися на світ моєму синові... Також хочу подякувати міським ресторанам, вся ця історія Ka'wine-and-Dine' у плей-офф, коли вони були готові годувати мене задарма. Я скористався. Гравці і без того знають, що та як. Пишіть мені, телефонуйте в FaceTime, поговоримо. Тренерський штаб, вся організація, весь місто, я хочу подякувати вам. Спасибі вам!" – наводить слова Леонарда інтернет-портал The Score.

Нагадаємо, минулого літа 28-річний баскетболіст перейшов з "Сан-Антоніо Сперс" в "Торонто Рэрторс". В перший же сезон йому вдалося привести свій новий клуб до чемпіонства. Сам Кавай був визнаний найціннішим гравцем фінальної серії з "Голден Стейт Ворріорз". Його середні показники — 26,6 очки, 7,3 підбору і 3,3 передачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!