Головна Новини Спорт футбол "Арсенал" підписав контракт з гравцем "Реала"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Арсенал" підписав контракт з гравцем "Реала"

Лондонці погодили оренду іспанського півзахисника мадридців Дані Себальоса

25 липня 2019, 18:55 comments1233
Поділіться публікацією:
"Арсенал" підписав контракт з гравцем "Реала"

Арсеналу повідомляє про те, що півзахисник мадридського "Реала" Даніель Себальос проведе рік на "Емірейтс" на правах оренди. Передає офіційний сайт лондонського клубу.

Також зазначається, що 22-річний іспанський футболіст буде носити на спині восьмий номер, який раніше належав хавбеку Аарону Ремсі.

"Ми дуже раді, що Дані приєднався до нас. Він талановитий гравець з великими технічними здібностями, креативністю і точністю", — прокоментував підписання менеджер "канонірів" Унаї Емері.

Раніше передбачалося, що через пошкодження півзахисника мадридського клубу Марко Асенсио, який отримав розрив передніх хрестоподібних зв'язок і зовнішнього меніска лівого коліна. Відновлення від подібної травми може зайняти весь рік. З цієї причини міг зірватися перехід Даніеля Себальоса до "Арсеналу", але все ж керівництво мадридського колективу прийняло рішення відпустити іспанця в оренду.

У сезоні-2018/19 Себальос провів 34 матчі за "Реал", в яких відзначився 3 результативними ударами і 2 результативними передачами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!