Головна Новини Спорт футбол На зірку "Арсеналу" Месута Озіла скоїли збройний напад
commentss НОВИНИ Всі новини

На зірку "Арсеналу" Месута Озіла скоїли збройний напад

На німецького півзахисника напали злочинці, які були озброєні

26 липня 2019, 11:05 comments1054
Поділіться публікацією:
На зірку "Арсеналу" Месута Озіла скоїли збройний напад

Німецький півзахисник "Арсеналу" Месут Озіл піддався озброєному нападу злочинців, коли проїжджав на своєму автомобілі в північному районі Лондона. На допомогу німцеві прийшов його партнер по команді боснієць Сєад Колашинац і ще один чоловік.

Німець і його партнер по команді Сєад Колашинац 25-го липня проїжджали через Голдерс-Грін, коли на них напала озброєна ножами банда на скутерах. Передає Sky Sports.

У цей момент Озіл вискочив з машини і побіг за допомогою в бар Likya, який розташовувався поруч. За інформацією ЗМІ, Озіл був знайомий з персоналом закладу. Його можна подивитися у "Твиттері"

Сєад Колашинац в цей час вибіг з автомобіля і вступив у бійку з невідомими. Відповідне відео було знято на камеру випадковим свідком.

Після цього на допомогу футболістам прибули співробітники ресторану Likya, які і допомогли їм відбитися від злочинців.

Прибула на місце поліція отримала свідчення гравців, а також персоналу ресторану. Згідно з офіційною заявою правоохоронних органів, на цей момент розслідування триває, поки нікого не вдалося заарештувати.

"У поліцію надійшла заява про спробу пограбування приблизно після 17:00. Двоє підозрюваних на мопедах спробували пограбувати чоловіка за кермом. Водій і пасажир змогли втекти без пошкоджень і дісталися до ресторану в Голдерс-Грін, де і поговорили з офіцерами поліції. Арештів на даний момент не було, розслідування триває", – йдеться в заяві поліції.

Лондонський "Арсенал" у своїй заяві повідомив, що не Озіл, ні Сєад Колашинац не постраждали.

Месут Озіл виступає за лондонський "Арсенал" з 2013 року. Тоді німець перейшов з мадридського "Реала" за 47 мільйонів євро. У минулому сезоні за "канонірів" Месут зіграв 35 матчів, в яких забив 6 голів і віддав 3 результативні передачі. Озіл є чемпіоном світу 2014 року у складі збірної Німеччини.

Сєад Колашинац приєднався до лондонського "Арсеналу" в 2017 році. Боснієць перейшов з німецького "Шальке" за 15 мільйонів євро. У 2017 році разом з "Арсеналом" Сєад виграв Кубок Англії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!