Головна Новини Спорт футбол Нападник "Динамо": Ми сильніше, швидше і технічніше ніж "Брюгге"
commentss НОВИНИ Всі новини

Нападник "Динамо": Ми сильніше, швидше і технічніше ніж "Брюгге"

Іспанський нападник київського "Динамо" Фран Сіль вважає, що у них хороші шанси на підсумковий успіх з бельгійським клубом

26 липня 2019, 13:30 comments1053
Поділіться публікацією:
Нападник "Динамо": Ми сильніше, швидше і технічніше ніж "Брюгге"

Франсіско Соль шкодує, що йому не вдасться взяти участі в матчі за Суперкубок проти "Шахтаря".

"Шкода, що не зможу грати в неділю, тому що дуже хотів зіграти проти "Шахтаря". Але це футбол, деякі речі не залежать від футболістів. На зборі я відчув біль у нозі, звернувся до клубних лікарів. Пошкодження виявилося несерйозним, однак з-за нього не зможу грати з "гірниками". Але вже днями приступлю до повноцінних тренувань", – наводить слова Франа Соля прес-служба киян.

На питання про те, чи готова команда на 100% іспанець відповів: "У нас був короткий підготовчий період, тому що в нашому розпорядженні був лише один місяць. Але ми впоралися з поставленими завданнями на зборах. Думаю, наша команда готова, але все ж, в лазареті команди перебуваю я і ще кілька гравців "Динамо".

Нападник оцінив жеребкування, за підсумками якого динамівцям доведеться зіграти з бельгійський "Брюгге" у 3 раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Я задоволений жеребом, так як подобаються бельгійські команди. У них багато схожого з нідерландськими, з якими добре знайомий. Я вже двічі грав проти "Брюгге", тому досвід протистояння проти них є. Це хороша команда, але, думаю, ми сильніше, швидше, технічніший. Буде цікаво грати з бельгійцями".

А також Соль вважає, що киянам вдасться завоювати золоті медалі чемпіонату України завдяки: "технічності, фізики, бажання. Ми налаштовані перемагати у новому сезоні".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", головний тренер "Динамо" Хацкевич оцінив шанси на гру з "Брюгге".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!