Головна Новини Спорт футбол Клубний чемпіонат світу: 5 із 7 учасників вже відомі
commentss НОВИНИ Всі новини

Клубний чемпіонат світу: 5 із 7 учасників вже відомі

Стало відомо п'ять учасників клубного чемпіонату світу, який повинен відбудуться у Катарі

26 липня 2019, 17:30 comments1372
Поділіться публікацією:
Клубний чемпіонат світу: 5 із 7 учасників вже відомі

Клубний чемпіонат світу з футболу 2019 року пройде в Катарі з 11 по 21 грудня. Інформує ФІФА на своєму офіційному сайті.

За нинішніми правилами в клубному чемпіонаті світу беруть участь переможці клубних континентальних першостей кожної з шести конфедерацій плюс чемпіон приймаючої країни. У 2018 році турнір виграв "Реал", який розгромив у фіналі "Аль-Айн" з ОАЕ з рахунком 4:1.

У клубному чемпіонаті світу-2019 візьмуть участь "Ліверпуль" (Англія, УЄФА), "Есперанс" (Туніс, Африка), "Монтеррей" (Мексика, Америка), "Ианген Спорт" (Нова Каледонія, Океанія) та "Аль-Садд" (Катар). Два учасника клубного чемпіонату світу визначаться після закінчення Кубка Лібертадорес і Ліги чемпіонів Азіатської конфедерації футболу цього року.

Раніше в березні цього року з'явилася інформація, що ФІФА незабаром прийме рішення про реформу клубного чемпіонату світу з футболу. За даними ЗМІ, у турнірі братимуть участь 24 команди, 12 з яких будуть представляти Європу. Замість однієї – як зараз. Клуби розділять на вісім груп по три команди — переможці пройдуть до плей-офф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!