Головна Новини Спорт бокс Британський чемпіон Деонтей Вайлдер хоче боксувати з найкращими
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський чемпіон Деонтей Вайлдер хоче боксувати з найкращими

Деонтей Вайлдер жадає зустрічі з трійкою елітних боксерів, таких як Тайсон Ф'юрі, Енді Руїс і Ентоні Джошуа

26 липня 2019, 19:20 comments2980
Поділіться публікацією:
Британський чемпіон Деонтей Вайлдер хоче боксувати з найкращими

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер згоден на бій з кожного сильним боксером.

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер висловився про реальність проведення, так званих, "гучних" поєдинків з елітними представниками надважкої ваги, в число яких входять володар поясів WBA, WBO, IBF, IBO Енді Руїс, непереможений Тайсон Ф'юрі та британець Ентоні Джошуа.

"У боксі все можливо. У мене і у Енді один промоутер, тому організувати бій з ним набагато легше, ніж з іншими, проте я відкритий для всіх. Це захоплюючий дивізіон, і я збираюся зробити все можливе, щоб зберегти статус чемпіона. Я найкращий у світі і збираюся це доводити щоразу, коли виходжу на ринг.

Британець вважає, що бій з Ф'юрі вийшов дуже сильним, але були питання.

Поєдинок з Ф'юрі був неймовірним, але спірним. Я вважаю, що відправив його в нокаут. Ф'юрі – нормальний хлопець. Нам в дивізіоні необхідні такі особистості, як він, щоб наш спорт був цікавий публіці. Я завжди хочу мати справу з кимось, хто може влаштувати чудове шоу.

Уайлдер зацікавлений у поєдинку з Ентоні Джошуа.

Мене часто запитують щодо бою з Ентоні Джошуа, і я відповідаю, що поразка – це не кінець. Топ-боксерів в хэвивейте мало, тому перед тим, як завершити спортивну кар'єру, хочу довести всім, що я боксував з кращими і переміг кращих", – наводить слова Вайлдера talkSport.

Нагадаємо, що по ходу бою домінував Ф'юрі, але Вайлдер двічі відправляв його в нокдаун (в 9 і 12 раундах). Поєдинок тривав 12 раундів і завершився нічиєю роздільним суддівським рішенням. Таким чином, Деонтей Вайлдер зберіг титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!