Головна Новини Спорт футбол Суперкубок України, анонс матчу: "Динамо" Київ - "Шахтар" Донецьк
commentss НОВИНИ Всі новини

Суперкубок України, анонс матчу: "Динамо" Київ - "Шахтар" Донецьк

Чергове протистояння двох кращих українських колективів, знову Суперкубок, знову старт сезону і знову Одеса

28 липня 2019, 11:10 comments3725
Поділіться публікацією:
Суперкубок України, анонс матчу: "Динамо" Київ - "Шахтар" Донецьк

"Динамо" Київ — "Шахтар" Донецьк
28 липня, 21:00. Одеса, стадіон Чорноморець. Головний арбітр – Віталій Романов (Дніпро).
Пряма трансляція на телеканалі Футбол 1.

Історія протистояння Суперкубкового

Для Шахтаря цей Суперкубок буде вже 15-м в історії, вони лише раз пропустили цей матч. Динамо ж проведе свій 13-й розіграш Суперкубка. У разі перемоги кияни зрівняються з "гірниками" за кількістю перемог у Суперкубку, а якщо програють, зрівняються за кількістю поразок.

Між собою Динамо " і "Шахтар" розіграють перший трофей сезону вже 12-й раз. У Динамо шість перемог над "Шахтарем", у донецького клубу над киянами – п'ять.

Стадіон

Незважаючи на те, що матч буде в п'ятий раз поспіль і шостий за останні сім років проводиться в Одесі, ажіотаж навколо нього величезний.
Напередодні офіційний сайт української Прем'єр-ліги повідомив — всі квитки на матч були успішно продані. На стадіоні буде аншлаг, як і в попередні дев'ять раз, коли поєдинок відбувався в Одесі.

Швидше за все, як і в попередні розіграші більша частина стадіону буде підтримувати донецьку команду, але і кияни точно не залишаться без підтримки. Без сумніву приїдуть найактивніші фанати "Динамо" і не дадуть занудьгувати.

"Шахтар"

"Шахтар" підходить до зустрічі з оновленим тренерським штабом на чолі з португальським наставником Луишом Каштру. Що нового привнесе португалець? Це ще належить дізнатися, але зараз абсолютно точно відомо, що великих пертурбацій у складі не спостерігає він досить стабільний. Можливо, деякі молоді бразильці будуть відкинуті новим менеджером і не більше.

"Шахтар" влітку нікого не купував, але в клубі є кілька зимових новачків, які обіцяють стати важливою частиною команди в новому сезоні – Тете, Манор Соломон, Маркос Антоніо. До них також можна прописати юних правого і новоспеченого лівого захисників – Додо і Сиприано.

"Динамо"

У динамівців головний тренер і штаб на місці нічого не змінилося в цьому плані. Але відбулися зміни у складі команди. Команда поповнилася Олександром Караваєвим та Мохаммедом Кадири скорочено Моммо. Віктор Леоненко, відомий своїми неординарними висловлюваннями вже придумав для Кадири прізвисько  принц.

Мохаммед може зіграти як на позиції опорного півзахисника, так і центрального захисника, фізично сильний футболіст, який може вступити в боротьбу за м'яч і здійснювати перехоплення. Такий футболіст у центрі поля необхідний, так і в центральній зоні оборони не все так райдужно.

Олександр Караваєв особливого представлення не потребує одного досить, що він може закрити позицію на правому фланзі оборони, так і в півзахисті. Основне, що Олександр вже дуже досвідчений гравець має досвід виступів у національній збірній України, грав у єврокубках за "Зорю" і знає всі реалії українського футболу.

Прогноз

Букмекери приймають на цей матч ставки за коефіцієнтами, явно демонструє перевагу Шахтаря. Саме донецький клуб вважається фаворитом. PariMatch на перемогу Шахтаря дає коефіцієнт – 2,15. Перемога Динамо оцінена в 3,15, а нічия в основний час – 3,7. Підсумкова перемога Шахтаря (з урахуванням можливої серії пенальті) має коефіцієнт 1,65, Динамо – 2,25.

Всі попередні ігри цих команд говорить про те, що не варто очікувати результативного матчу. Гольової феєрії не трапиться швидше за все, якщо один з колективів забивав два м'ячі, це було вже дивно. З ймовірністю у сто відсотків можна сказати, що ніхто не побіжить в атаку без оглядки на оборону, точно не варто очікувати відкритого атакуючого футболу. Швидше за все буде перемога в один м'яч і не виключено, що визначать найсильнішого в серії пенальті.

Варто відзначити, що за регламентом проведення Суперкубка – серія пенальті призначається відразу по закінченню основного часу поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!