Головна Новини Спорт футбол "Зоря" здобула мінімальну перемогу над "Ворсклою" в матчі-відкритті УПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зоря" здобула мінімальну перемогу над "Ворсклою" в матчі-відкритті УПЛ

Перший тур української Прем'єр-ліги стартував у Полтаві, поєдинком "Ворскли" проти "Зорі"

28 липня 2019, 16:26
Поділіться публікацією:
"Зоря" здобула мінімальну перемогу над "Ворсклою" в матчі-відкритті УПЛ

Новий сезон в Україні по-справжньому почнеться в Одесі матчем за Суперкубок. Однак, перед цим боєм, виступили "Ворскла" і "Зоря", треба сказати у дуже незручний час в 14:00 за київським часом в не саму прохолодну погоду +30 за Цельсієм.

Варто зазначити, що підопічні Віктора Скрипника вже провели гру у другому раунді кваліфікації до групового етапу Ліги Європи проти "Будучності" з Чорногорії. Де здобули впевнену перемогу 3-1. Для "Ворскли" цей поєдинок став першим офіційним в новому сезоні.

У таку спеку важко очікувати якісного і високопродуктивного футболу, але варто віддати повинно команди не стали відсиджуватися повністю в обороні, хоч і швидкості були не високими.

Зоря зуміла відзначитися вже на 3 хвилині зустрічі, Богдан Ледньов зумів переграти голкіпера полтавчан Олександра Ткаченка. Отримав м'яч в чужій штрафній площі і потужним ударом пробив воротаря.

Вже до другої половини першого тайму швидкість пересування футболістів і м'яча по полю впала практично до нуля. З таким результатом команди пішли на перерву.

У другій половині гри "Ворскла" активізувалися і навіть зуміла заштовхати м'яч у сітку воріт, але взяття воріт було скасовано через положення поза грою Артура Батісти.

Зоря ж не створювала небезпечних моментів біля воріт господарів і могла пропустити кілька разів найбільш гострий момент трапився на 76 хвилині – Юрій Коломоєць вийшов один на один, але не зумів влучити у дальній кут воріт. Ширини воріт не вистачило.

У підсумку, ворсклянам не вдалося переломити хід зустрічі і вибороти нічийний результат, а "Зорі" вдалося втримати перемогу.

"Ворскла" — "Зоря" 0:1

Гол: Ледньов, 3.

"Ворскла": Ткаченко — Пердута, Чеснаков, Мартиненко, Кане — Скляр (Шехич, 74), Петрович, Габелок, Васін (Дитина, 83), Коломоєць, Артур (Челядин, 90).

"Зоря": Шевченко — Тымчик, Вернидуб, Абу Ханна (Чеберко, 87), Михайличенко — Іванисеня — Кочергін, Ледньов (Чайковський, 90 1), Хомченовський — Будковський, Громов (Луньов, 82).

Попередження: Габелок, Коломоєць, Шехич — Михайличенко, Будковський, Вернидуб, Хомченовський, Ледньов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/sport
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!